Marc design & realisation helpt ondernemers hun ideeën verder uit te werken tot een vermarktbaar product of experience. Ik bied een brede expertise, creativiteit en inzet om samen met u het maximale uit uw productidee te halen.

Hoe we werken

Eerste gesprek: Tijdens het gesprek ga ik al schetsen maken om de stof tot leven te brengen en meer helderheid te krijgen over de opdracht. Gaat het om de ontwikkeling van een nieuw product of gaat het om het genereren van een aantal creatieve ideeën als oplossingsmogelijkheden voor een bepaald probleem? De aanleiding voor ons contact kan heel divers zijn.

Voorbereid: Ik probeer zo goed mogelijk voorbereid te zijn; dus belangrijke dingen te weten over de klant en de markt waar hij/zij in zit, en de kansen die er zijn.

Geinformeerd: Ik zie het als mijn taak om altijd informatie en inspiratie naar me toe te halen m.b.t. trends en ontwikkelingen. Ik archiveer belangrijke zaken zodat ik ze beschikbaar heb als het helpt in uw project.

Project uitstippelen: Samen gaan we in kaart brengen wat we kunnen gaan doen en in welk tijdsbestek. Het ontwerpen is altijd een proces doorlopen beginnend bij het formuleren of een probleem of uitdaging en om uiteindelijk te komen bij een gedetailleerd ontwerp en/of prototype. Ik werk gestructureerd en hou controle over het proces.

Technische know-how en vormgeving: Ik combineer technische know-how met pakkende vormgeving en communicatie; als ontwerper houd ik beide zaken scherp. Technische know-how: Het moet werken, het moet maakbaar zijn, het moet betaalbaar zijn. Pakkende vormgeving: Het moet de doelgroep aanspreken, een emotie uiten, het moet kloppen, en het moet iets communiceren naar mensen.

Duurzame relatie: Ik wil eerst het vertrouwen winnen om vervolgens een waardevolle duurzame relatie te hebben met mijn klanten. Dat is denk ik de beste samenwerking van waaruit we succesvol producten kunnen creëren. Ik wil werken aan een toekomstbestendige sterke positie voor mijn klanten.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

1

Idee fase

Project definitie, oriëntatie en ideeën genereren

2

Concept fase

Synthese kansrijke ideeën in realistische concepten

3

Model fase

Concept doorontwikkelen tot ontwerp en model

4

Detailleringsfase

Optimaliseren ontwerp en realisatie

Neem contact op